Yoga workout

Yoga WorkOut

man-641691_640

Målet med Yoga Workout är att ge kroppen en härlig stretch, få upp pulsen rejält, träna styrka i armar, ben, mage och rygg och tillåta kroppen att hitta en välgörande djup vila efteråt. Den fysiska ansträngningen leder oss till möjlighet att låta sinnet vila och hämta kraft som vi sedan använder utanför yoga-salen.

Passet passar alla som vill underhålla en tränad kropp eller som vill träna upp kroppen på ett mångsidigt och roligt sätt.

​Vi börjar med solhälsning där vi får en del stretch, bakåtböjningar och framåtböjningar av ryggraden. Fortsätter med en tuff uppvärmning som får pulsen att stiga. Det kan bli hopp, det kan bli dans till djungeltrummor, någon gång kanske det blir marsch på stället. Väl uppvärmda och stretchade går vi in för att arbeta oss genom ett välgörande och varierande yogapass ackompanjerade av musik. Det blir ett lagom svettigt yogapass med avslappning som avslutning.

Det blir ett flöde från början till slut som passar alla män och kvinnor, även dig som vill bygga kondition, styrka och smidighet från grunden. Yogan gör man alltid utifrån sina egna förutsättningar. Ingen tittar på vad den andra gör, hur hårt den andra jobbar, utan var och en jobbar efter sin förmåga. Varje övning kan du själv anpassa till hur din kropp känns just i dag. Lyft benet bara 5 cm i stället för 50 cm idag, i morgon blir det 10 cm. Hoppa bara lätt och bygg upp med tiden. Dansa lugnt eller vilt till musiken eller trummorna.

Vi avslutar med Yoga Nidra djupavslappning 20 minuter.

Du som går på yoga workout hittar musiken till de olika passen nedan

Material till yoga workout

 

Yoga och meditation för hälsa och harmoni

%d bloggare gillar detta: