vår yoga online

I vår yoga online får du 3 olika yogaformer

Bokning av Yoga för alla ONLINE

Boka dina yogaklasser i god tid i vår webbutik:

https://shop.greenyoga.se/product-category/vara-kurser/yoga-online/

Det är inte bara LIVE

Vi har även ett bibliotek av förinspelat material i form av yogaklasser, meditation, andningsövningar, korta föreläsningar. Du kan när som helst du har tid ta del av detta material på abonnemangsbasis.

I vår yoga online får du 3 olika yogaformer

Innehåll i våra sändningar

I vår yoga online får du två olika yogaformer. Oavsett vilken yogaform du väljer så kommer du att få välgörande fysiska övningar på den nivå som du kan klara av. Du kommer att lära dig andningstekniker som är gynnsamma och stärker din andning och gör dina lungor starkare och motståndskraftigare. Du lär dig avslappning, olika sätt att låta stressen rinna av kroppen och sinnet. Kort och gott så får du tillfällen att ta hand om dig.

Fysiska yogaövningar

De olika yogapassen är olika ansträngande. Oavsett vilken form du väljer så kan alla övningar anpassas till just din nivå.

Andningsövningar

Andas gör vi alla men ofta märker vi inte att vi andas på ett ineffektivt sätt och använder bara bråkdelen av lungorna. Genom att träna djupandning och andra andningstekniker kan vi träna på vår andningsmuskulatur. Vi lär oss även att andas på ett sätt som för tillfället är optimalt. Bukandning med djupa andetag tränar på de muskler som behövs för effektiv andning. Rätt andning ger våra inre organ en väl behövlig massage och påverkar tom hur våra tarmar mår. I tider då vi riskerar infektioner i luftvägarna är det bra att träna på andningstekniker som stärker våra lungor.

Meditation

Utöver att vi stärker vår fysiska kropp med bra övningar och lär oss effektiv andning så behöver vi stärka oss mentalt. Meditationer som hjälper oss att hantera stress ger oss verktyg att klara den utmaningar som vi utsätts för i våra liv.

Vill du se se vårt schema, klicka här.

Yoga och meditation för hälsa och harmoni

%d bloggare gillar detta: