Yogainstruktör för seniorer

Vill du göra skillnad? Då ska du bli YOGAINSTRUKTÖR FÖR SENIORER!

YOGAINSTRUKTÖR FÖR SENIORER

Som instruktör i Qigong och och på senare tid yoga för äldre som bor på serviceboenden har jag märkt att det inte funkar med vanlig yoga eller qigong, inte ens efter mindre modifieringar. Under några år har jag därför skapat serier av övningar som tar hänsyn till delvis att äldre behöver annan typ av övningar men även olikheterna som finns inom en stor grupp av deltagare.

Någon gång under 2022 startar jag därför en utbildning för dig som vill bli instruktör i Yoga för seniorer.

VEM KAN DELTA i YOGAINSTRUKTÖR FÖR SENIORER?

Alla som har intresse att göra en insats för andra eller bara skaffa sig verktyg för sin egen skull. Jobbar du inom äldreboenden eller omsorgen? Är du yogalärare som vill göra insats bland äldre men inser att vanliga yogaövningar är för krävande för de flesta äldre? Är du meditationslärare och vill bredda dig till mer lättillgängliga övningar? Är du Qigong-lärare eller utövare så är denna kurs rätt för dig också, det ingår en del Qigongövningar? Du kanske jobbar inom holistisk hälsa och vill bredda dig? Kanske är du en vanlig deltagare i yogagrupper och vill hjälpa dina nära och kära som nått högre ålder men tvekar när övningar som du gör känns för tuffa för dina närmaste?

NÄR STARTAR VI?

Beräknad start är på våren 2022 och vi planerar 8 moduler som genomförs en modul per månad

VAR?

Det mesta kan genomföras online via ZOOM. Om det är praktiskt möjligt så kommer det även ingå fysiska möten.

Vill du anmäla intresse ?

Anmäl ditt intresse för YOGAINSTRUKTÖR FÖR SENIORER genom att ange dina uppgifter nedan. Anmälan är inte på något sätt bindande utan ger oss bara möjligheten att informera dig om den kommande kursen. Kursstarten är inte fastslagen ännu och beror helt på hållet på vilket intresse som finns. Så varje intresseanmälan gör att kursstarten kommer närmare.

Prenumerera info om utbildning till instruktör

* indicates required

Välj vilka sätt du vill bli kontaktad av GreenYoga. För att vi skall kunna nå dig med enkelhet måste du välja både ePost och SMS. Speciellt viktigt om du är elev och vill bli nådd med kallelser till yogaklasser.

Du kan avbryta prenumerationen när som helst genom länken längst ner i mail som vi skickar.

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan för att prenumerera godkänner du att din information kommer att överföras till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretesspraxis här.

Läs mer på https://www.greenyoga.se/2021/11/09/

En reaktion på ”Yogainstruktör för seniorer”

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: