Yogainstruktör för seniorer

Vill du göra skillnad? Då ska du bli YOGAINSTRUKTÖR FÖR SENIORER!

OBS! Priset gäller till och med 30 september 2023

Som instruktör i Qigong och och på senare tid yoga för äldre som bor på serviceboenden har jag märkt att det inte funkar med vanlig yoga eller qigong, inte ens efter mindre modifieringar. Under några år har jag därför skapat serier av övningar som tar hänsyn till delvis att äldre behöver annan typ av övningar men även olikheterna som finns inom en stor grupp av deltagare.

Första utbildningsomgången startade på våren 2022 med 8 moduler och nästa startar våren 2024.

VEM KAN DELTA i YOGAINSTRUKTÖR FÖR SENIORER?

Alla som har intresse att göra en insats för andra eller bara skaffa sig verktyg för sin egen skull. Jobbar du inom äldreboenden eller omsorgen? Är du yogalärare som vill göra insats bland äldre men inser att vanliga yogaövningar är för krävande för de flesta äldre? Är du meditationslärare och vill bredda dig och kunna lära ut lättillgängliga övningar? Är du Qigong-lärare eller utövare så är denna kurs rätt för dig också, det ingår en del anpassade Qigongövningar? Du kanske jobbar inom holistisk hälsa och vill bredda dig? Kanske är du en vanlig deltagare i yogagrupper och vill hjälpa dina nära och kära som nått högre ålder men tvekar när övningar som du gör känns för tuffa för dina närmaste?

NÄR STARTAR VI?

En utbildning avslutades i maj 2023. Nästa omgång startar i januari 2024 och består av 8 moduler som genomförs med ca 4-7 veckors mellanrum.

VAR?

Det mesta kan genomföras online via ZOOM. Om det är praktiskt möjligt så kommer det även ingå fysiska möten.

Vill du träffa mig redan nu? Se en kort video där jag berättar lite mer om utbildningen:

Vill du ha privat presentation av utbildningen?

Boka en privat presentation i kalendern. Du får en grundlig genomgång på 30 minuter och kan ställa frågor under tiden.

Boka på https://www.greenyoga.se/bokning-av-presentation/

Vad säger deltagarna

”Gå utbildningen om du vill bidra till ett värdigt åldrande på äldreboende. Du lär dig allt du behöver veta för att leda en grupp äldre människa med olika förutsättningar. Många alternativa lösningar får du lära dig så att alla deltagare kan delta i din yogastund. Du får en gedigen backrund av senaste forskningsstudier angående, andningssystem, muskelmassa och dess betydelse för åldern, kosthållning och kognitiv funktion. Även djupdyker du i yogisk filosofi. ”

”Jag skulle med emfas rekommendera den här kursen. Jag har haft jättekul! Och lärt mej mycket på gamla dar…🤪

”Skulle varmt rekommendera! Man lär sig jättemycket från dig men också från kollegor, iom vi delar varandras hemuppgifter, osv. och övade tillsammans. Superbra metod!”

Tekniken?

”Jag har blivit guidad av dej, Hannu, annars hade det ju aldrig gått. Det är ju inte teknikens fel utan min okunnighet i ämnet. Men du har varit en klippa, lugn och tålmodig. Tekniken har alltså fungerat mycket bra!”

Balansen mellan fysiska övningar och teori? Något som du skulle vilja förändra.

”Nej, det var jättebra.”

Studiematerial? PDF-filer, ljudfiler och videofiler. Vad vill du säga om dom?

”Alla var lättillgängliga så är jag jättenöjd med dem. Plattformen funkar jättebra!”

”Att kunna skriva ut alla dina pass, gillade jag och kommer ha mycket användning av dem. Videofilmer kollade jag och hjälpte mig att komma ihåg och studera själva rörelsen. ”

Funkade tekniken bra? ZOOM-möten, ljudkvalité, bildkvalité

”För mig fungerade jättebra.”

Info-broschyr som du kan ladda ner och skriva ut

Vill du anmäla intresse ?

Anmäl ditt intresse för YOGAINSTRUKTÖR FÖR SENIORER genom att ange dina uppgifter nedan. Anmälan är inte på något sätt bindande utan ger oss bara möjligheten att informera dig om den utbildningen.

Jag vill ha nyhetsbrev för Instruktörsutbildningen för senioryoga

* indicates required

Välj om det är ok för oss att kontakta dig på följande sätt (utöver ePost som skickas som kallelse).

Du kan avboka genom att klicka på avboka-knappen i mailet som skickas som bekräftelse efter din anmälan. Du kan även kontakta oss på info@greenyoga.se.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Läs mer på https://www.greenyoga.se/2021/11/09/

En reaktion på ”Yogainstruktör för seniorer”

Kommentarer är stängda.

Yoga och meditation för hälsa och harmoni

%d bloggare gillar detta: