Yogainstruktör för seniorer

Vill du göra skillnad? Då ska du bli YOGAINSTRUKTÖR FÖR SENIORER!

OBS! Priset gäller till och med 28 februari 2023

Som instruktör i Qigong och och på senare tid yoga för äldre som bor på serviceboenden har jag märkt att det inte funkar med vanlig yoga eller qigong, inte ens efter mindre modifieringar. Under några år har jag därför skapat serier av övningar som tar hänsyn till delvis att äldre behöver annan typ av övningar men även olikheterna som finns inom en stor grupp av deltagare.

Första utbildningsomgången startade på våren 2022 med 8 moduler och nästa startar i maj 2023.

VEM KAN DELTA i YOGAINSTRUKTÖR FÖR SENIORER?

Alla som har intresse att göra en insats för andra eller bara skaffa sig verktyg för sin egen skull. Jobbar du inom äldreboenden eller omsorgen? Är du yogalärare som vill göra insats bland äldre men inser att vanliga yogaövningar är för krävande för de flesta äldre? Är du meditationslärare och vill bredda dig och kunna lära ut lättillgängliga övningar? Är du Qigong-lärare eller utövare så är denna kurs rätt för dig också, det ingår en del anpassade Qigongövningar? Du kanske jobbar inom holistisk hälsa och vill bredda dig? Kanske är du en vanlig deltagare i yogagrupper och vill hjälpa dina nära och kära som nått högre ålder men tvekar när övningar som du gör känns för tuffa för dina närmaste?

NÄR STARTAR VI?

En utbildning pågår med avslut i april 2023. Nästa omgång startar i maj 2023 och består av 8 moduler som genomförs med ca 4-7 veckors mellanrum.

VAR?

Det mesta kan genomföras online via ZOOM. Om det är praktiskt möjligt så kommer det även ingå fysiska möten.

Vill du träffa mig redan nu? Se en kort video där jag berättar lite mer om utbildningen:

Vill du ha privat presentation av utbildningen?

Boka en privat presentation i kalendern. Du får en grundlig genomgång på 30 minuter och kan ställa frågor under tiden.

Boka på https://www.greenyoga.se/bokning-av-presentation/

Öppna info-broschyren

Vill du anmäla intresse ?

Anmäl ditt intresse för YOGAINSTRUKTÖR FÖR SENIORER genom att ange dina uppgifter nedan. Anmälan är inte på något sätt bindande utan ger oss bara möjligheten att informera dig om den utbildningen.

Jag vill ha nyhetsbrev för Instruktörsutbildningen för senioryoga

* indicates required

Välj om det är ok för oss att kontakta dig på följande sätt (utöver ePost som skickas som kallelse).

Du kan avboka genom att klicka på avboka-knappen i mailet som skickas som bekräftelse efter din anmälan. Du kan även kontakta oss på info@greenyoga.se.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Läs mer på https://www.greenyoga.se/2021/11/09/

En reaktion på ”Yogainstruktör för seniorer”

Kommentarer är stängda.

Yoga och meditation för hälsa och harmoni

%d bloggare gillar detta: