Yoga och Ayurveda Hotell Oceano Kerala

Yoga och Ayurveda i Kerala

Yogaretreat Kerala Indien

 

Vår yogaretreat i Kerala Indien ger dig upplevelser för livet!

På vår Yogaretreat Kerala Indien gör vi yoga morgon och kväll. Vi varvar mellan Kundalini Yoga och Klassisk Yoga som båda är lätta att ta till sig. Du behöver inte ha tränat tidigare eller vara speciellt vig eller smidig. Alla kan ta till sig yogans effekter på sin individuella nivå.

Du kommer hem med nya insikter och verktyg som gör att du gradvis ändrar livsstil mot mer harmoni, självinsikt och acceptans – av dig själv och andra.

Du kommer att göra yoga och meditation två gånger per dag under två och en halv veckas tid. De veckorna blir en rofylld tid i ett tropiskt klimat, när det är som bäst. Ungefär trettio grader dygnet runt – och badkarsvarmt i havet.

Du möter den smittande livsglädjen hos Keralas folk och är på behörigt avstånd från den svenska vardagens livspussel.

Ayurveda

Under vår Yogaretreat Kerala Indien upplever du den välgörande kombinationen av Yoga och Ayurveda i Kerala, Ayurvedans hemvist. Under sju dagar kommer du få ljuvliga, långa Ayurvediska massager, behandlingar och omhändertagande.

Hotellet

Vi bor i den lilla staden Varkala ca fem mil norr om Trivandrum där flygplatsen ligger. Vårt hotell Oceano Cliff har egen ayurvedisk klinik  med professionell personal.  Restaurangen serverar både Ayurvedisk och ”vanlig” mat.

TrappanertillHavet_1

Hotellet ligger på en klippkant, 50 m över havet. En trappa leder ner till en jungfrulig sandstrand som vi har för oss själva.

Björn och Brahma från Sundsvall har gjort denna resa i tolv år. Vi har tagit över från 2016 och fortsätter med samma koncept som de haft.

Läs mer här:

En reaktion på ”Yoga och Ayurveda Hotell Oceano Kerala”

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: