Reseinformation och villkor

Ingen retreat 2020
Betalning

Priset är 19.900:-  Detta ingår

Du kan välja delat boende i dubbelrum eller att bo själv i dubbelrum mot en tilläggsavgift på 5000 kr. Hotellet består av flera olika hus med olika ålder, så rummens storlek och utseende varierar.

Kursanmälan gäller först när anmälningsavgiften på 2.000:- betalats. Du får sen en faktura på resterande belopp.

Boka inte flyg innan du fått vår faktura. Vid för få anmälningar ställs retreaten in och du får tillbaka anmälningsavgiften. 

Om du avbeställer själv vid senare tillfälle återbetalas kursavgiften enligt Konsumentverkets ”Regler för paketresor”.  Läs noga vad konsumentverket skriver om rätten att avbeställa.  Anmälningsavgiften återbetalas inte vid avbeställning. Ifall retreaten blir inställd p g a för få deltagare betalar vi naturligtvis tillbaka anmälningsavgiften.

Resan omfattas av Resegarantilagen. Obs att Kammarkollegiet inte visar någon garanti under den inaktiva perioden (före maj).

resegaranti2016

Banner kammarkollegiet resegaranti
Kolla att vi har resegaranti
Observera att info på Kammarkollegiets sida kommer att finnas först när vi skickat in årets uppgifter till Kammarkollegiet. Någon gång i maj är preliminära uppgifter tillgängliga och sedan i början av augusti efter komplettering.

Kursen är avdragsgill om du är egen företagare och har F-skattsedel.

Hela familjen – hur går det?

Om ni är två yogaintresserade vuxna med barn kan ni dela på yogakursen. Den ena gör yoga på morgonen och den andra på kvällen. På det sättet kan båda delta i yogan och ändå vara på semester med barnen. Ni får i så fall avdrag på retreatavgiften med 1.000:- per person. Små barn som inte behöver egna sängar kostar inget extra. Det finns några rum som är sviter och består av två rum och passar bra till barnfamiljer.

Reseförsäkring

Det är viktigt att du har en giltig reseförsäkring. Om reseförsäkring ingår i din hemförsäkring ger den för det mesta ett tillräckligt skydd – men kolla upp vad som gäller!

Flyget

Flyg till och från Thiruvananthapuram (kallas ofta Trivandrum av västerlänningar) ingår inte i kursavgiften, läs här hur du bokar.

Vänta med att boka flyg tills du fått din anmälan bekräftad av oss.

Visum

eVisa söker du på indianvisaonline.gov.in/evisa. Det brukar gå på någon dag innan det är klart. Du får bekräftelse på email och skriver ut den hemma. Glöm inte ta med denna bekräftelse när du åker!

Passet måste vara giltigt minst 6 månader vid inresa till Indien.

Plats, hotell

Hotell Oceano Clif

Vem leder kursen?

Du kommer att ledas av Anne Marie & Hannu. Vi har mångårig erfarenhet av att leda yogagrupper och meditation. Vi är båda certifierade lärare i Kundalini Yoga,.  Anne Marie dessutom i Satyananda yoga (Hathayoga) och MediYoga. Vi har drivit Green Yoga i Söderhamn sedan 2009. För oss är den meditativa delen av yogan, att finna inre frid och harmoni, väldigt viktig. Att hitta en livsstil i kärlek och glädje, istället för att leva i rädsla för att inte vara tillräckligt bra eller inte omtyckt. Vi söker inspiration inom olika traditioner.

Arrangör
  • Green Yoga i Söderhamn och Rengsjö
  • Org.nr 556729-7683
  • Bg 435-7075
  • Adress: Övra Vägen 30, 821 58 Rengsjö
  • Tel Hannu: 0707-102556, Anne Marie: 0704-671568
  • e-post: info@greenyoga.se

 Om oss

Om du vill boka dig på denna retreat, skicka mail till info@greenyoga.se. Har du frågor innan du bokar, skicka mail eller ring 0270-14000.
%d bloggare gillar detta: