Boka flyg

wing-221526_1280

Flyg till och från Thiruvananthapuram (kallas ofta Trivandrum av västerlänningar) ingår inte i kursavgiften. Läs om hur du kan klimatkompensera i slutet av denna sida!

Biljetten till Thiruvananthapuram bokar du enklast på Internet. Qatar Airways är bäst men Air India är billigast. Båda flyger från Arlanda. Qatar Airways har bara ett byte i Doha. Air India har ett eller två byten. Du kan jämföra priserna bl a på flygresor.se.

Priserna förändras under året och det är svårt att veta när det är billigast att boka, det brukar dock bli dyrare nära inpå avgång. Enligt vissa uppgifter är flyget billigast 6-8 veckor före avresa men vi har inte kontrollerat om det verkligen är så.

Kontakta oss gärna om du vill ha hjälp med att hitta rätt flyg eller med bokningen.

Boka direkt

Att boka direkt via flygbolag  är oftast lite dyrare än att boka via en resebyrå på webben. Det går att spara några hundralappar om man bokar via resebyrå, men det kan vara säkrare att boka direkt av flygbolaget. Om problem uppstår och flyget blir inställt kan det hända att flygbolaget och resebyrån bollar ärendet mellan varandra och det blir svårare att få upprättelse. I det läget är det kanske inte värt att spara några hundralappar på biljettpriset.

Boka via resebyrå

Genom webbsidor som flygresor.se kan du hitta det billigaste flyget. Sajten jämför alla aktörer och ger dig snabbast eller billigast eller bäst utifrån hur du väljer. Sedan är det upp till dig att välja en resebyrå som har gott rykte och inte har hamnat alltför ofta hos ARN. Gör gärna en sökning på Google på resebyråns namn och ARN så ser du om det skrivs mycket negativt om resebyrån.

Klimatkompensera för flyg till Indien

på sidan Klimatkompensera.se kan du klimatkompensera. Du kan välja mellan tre olika projekt att satsa på: biomassa, trädplantering och effektiva spisar.

Du kan även välja att bidra mer  regelbundet genom månadsinsättningar  via www.goclimateneutral.org

Läs mer om hur vi tänker om klimat/miljö och flyg på http://www.greenyoga.se/green-yoga-och-miljon/

%d bloggare gillar detta: