Reseinformation och villkor

Tid: 19 november – 7 december inkl resdagar
Betalning

Priset är 18.900:-  Detta ingår

Du kan välja delat boende i dubbelrum eller att bo själv i dubbelrum mot en tilläggsavgift på 1800 kr eller 4800 kr beroende på rummets storlek och läge. Det finns några dubbelrum  med lite sämre läge utan enkelrumstillägg. Hotellet består av flera olika hus med olika ålder, så rummens storlek och ålder varierar.

Kursanmälan gäller först när anmälningsavgiften på 2.000:- betalats.

Ca 50% av slutavgiften betalas före 31 augusti, resterande 50% före 20 oktober. Du får faktura på dessa betalningar.

Kursavgiften återbetalas vid avbeställning enligt Konsumentverkets ”Regler för paketresor”. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid avbeställning.

Resan omfattas av Resegarantilagen. Obs att Kammarkollegiet inte visar någon garanti under den inaktiva perioden (före maj 2017).

resegaranti2016

 

Banner kammarkollegiet resegaranti
Kolla att vi har resegaranti
Observera att info på Kammarkollegiets sida kommer att finnas först när vi skickat in årets uppgifter till Kammarkollegiet. Någon gång i maj är preliminära uppgifter tillgängliga och sedan i början av september efter komplettering.

 

Kursen är avdragsgill om du är egen företagare och har F-skattsedel.

Längre Ayurveda-behandling

Om du önskar längre behandling än de sju dagar som ingår kan du boka det på plats efter samrådan med läkarna.

Medföljande partner

Om din partner inte är intresserad av yoga men gärna vill följa med är hen välkommen under förutsättning att ni delar rum.  Hens pris för retreaten 2019 blir då 16900:- Ayurveda ingår.

Hela familjen – hur går det?

Om ni är två yogaintresserade vuxna med barn kan ni dela på yogakursen. Den ena gör yoga på morgonen och den andra på kvällen. På det sättet kan båda delta i yogan och ändå vara på semester med barnen. Ni får i så fall avdrag på retreatavgiften med 1.000:- per person. Små barn som inte behöver egna sängar kostar inget extra. Det finns några rum som är sviter och består av två rum och passar bra till barnfamiljer.

Reseförsäkring

Det är viktigt att du har en giltig reseförsäkring. Om reseförsäkring ingår i din hemförsäkring ger den för det mesta ett tillräckligt skydd – men kolla upp vad som gäller!

Flyget

Flyg till och från Thiruvananthapuram (kallas ofta Trivandrum av västerlänningar) ingår inte i kursavgiften, läs här hur du bokar.

Vänta med att boka flyg tills du fått din anmälan bekräftad av oss.

Visum

Det söker du på CKGS Indien Visum Service. Visumet gäller i sex månader. Det brukar ta ungefär en vecka att få visumet.

Passet måste vara giltigt minst 6 månader när du ansöker om visum.

Plats, hotell

Hotell Oceano Clif

Vem leder kursen?

Du kommer att ledas av Anne Marie & Hannu. Vi har mångårig erfarenhet av att leda yogagrupper och meditation. Vi är båda certifierade lärare i Kundalini Yoga,.  Anne Marie dessutom i Satyananda yoga (Hathayoga) och MediYoga. Vi har drivit Green Yoga i Söderhamn sedan 2009. För oss är den meditativa delen av yogan, att finna inre frid och harmoni, väldigt viktig. Att hitta en livsstil i kärlek och glädje, istället för att leva i rädsla för att inte vara tillräckligt bra eller inte omtyckt. Vi söker inspiration från vishetslärare som Eckhart Tolle, Yogi Bhajan, Amma, Maharishi Mahesh Yogi, Byron Katie, Martinus och många fler.

Arrangör
  • Green Yoga i Söderhamn och Rengsjö
  • Org.nr 556729-7683
  • Bg 435-7075
  • Adress: Övra Vägen 32, 821 58 Rengsjö
  • Tel Hannu: 0707-102556, Anne Marie: 0704-671568
  • e-post: info@greenyoga.se

 Om oss

Boka mig på denna retreat!

 

%d bloggare gillar detta: