Dagsprogram


Yoga, Meditation och Ayurveda .
Vi kommer att göra två yogapass per dag. På morgonen kl 06.30-08.00 gör vi Kundalini Yoga med  meditation på hotellets tak. Solen går upp strax efter klockan sex, så då är det en behaglig temperatur.

Laddar ....  det tar en liten stund

Kl 08.00 blir det frukost ca en timme. Därefter har du fri tid att göra vad du vill under de dagar du inte har Ayurvedisk behandling. Sola, bada, göra egna utflykter eller gå till norra cliffen där alla butiker och restauranger ligger.

Trappan ner

Trappan ner till vår egen sandstrand

På eftermiddagen ca kl 17 -18 gör vi Klassisk Yoga med djupmeditation. Klara dagar kan vi sen se solnedgången. Ibland är det dock för disigt för att man ska kunna se solen gå ner i havet.

Meditation

Sunset meditation

Solnedgång

Under sju dagar kommer du att får ayurvediska behandlingar i form av olika massager, rogivande, muskelavslappnande, och återhämtande. Behandlingarna anpassas efter dina individuella behov.

Bildresultat för shirodhara

Ayurvedaklinikens läkare håller två föreläsningar om Ayurveda och mat. Dessutom ingår en föreläsning i hotellets trädgård om alla medicinska örter som växer här.

Middagen på hotellet serveras kl 19.00. Indisk vegetarisk mat är fantastiskt god så passa på att äta vegetariskt när du är här.

Bildresultat för indisk mat kerala

Välkomstmiddagen första kvällen serveras på traditionellt vis på bananblad, och man äter med högerhanden. Övriga dagar får vi tallrikar och bestick.

Dagen avslutas oftast med en kortare föreläsning samt en meditation för de som vill. Några kvällar blir det andra aktiviteter som t ex klassisk dans och musik.

 

 

%d bloggare gillar detta: